Story Life Launcher

Napokon je došlo vrijeme da se podigne kvaliteta igre na našoj zajednici!

Objavljeno: 19. studenog 2019, 01:00


ŠTO JE TO?Story Life Launcher omogućava administratorima da pristupe vašim GTA fileovima, u svrhu blokiranja CLEO Modifikacija.
Trenutno nije obavezan, ali ukoliko želite biti sigurni i nesmetano igrati u skoroj budućnosti, možete ga skinuti već sada i ulaziti na server pomoću njega.


ZAŠTO?


Vodstvo servera od Vas može zatražiti ulazak na server s Story Life Launcherom, u suprotnom nikako drugačije ne bi mogli ući na server.
Story Life Launcher nema nikakvu vrstu virusa niti pregleda vašeg računala. Ima jednu svrhu, a to je prikazivanje SAMO datoteka iz vaše GTA mape i blokiranje CLEO modifikacija kako bi igranje na serveru bilo što ugodnije i pravednije.


KAKO SKINUTI & INSTALIRATI?


Klikom na "Preuzimanje" preuzet ćete setup.exe, njega ćete pokrenuti i instalacija će sama krenuti. Nakon zavšetka instalacije aplikaciji možete pristupiti preko desktop shortcuta (prećac) ili tako da u windows search upišete SLAC.
Kada završite s instalacijom, to je to, više ne morate posjećivati ovu stranicu budući da su ažuriranja Story Life Lanuchera automatska.


KOJE SU FUNKCIJE ANTICHEATA?


• Glavna funkcija je blokiranje svih nedozvoljenih modifikacija. Blokiranje modifikacija je moguće isključiti te ulaziti normalno na server.
• Auto login - to znači da u naš launcher unesete svoju lozinku koju koristite na serveru i kada uđete na server bit ćete automatski prijavljeni. Prijava na server u jednom kliku? Ne zvuči loše!
• Banshot - to znači da administrator servera može uslikati Vaš ekran i vidjeti ono što vi vidite u SAMP-u.
• Nagrada - korištenjem launchera, svakih 24h, dobijete $15.000 u igri


... KONTAKTIRAJTE NAS!


Ukoliko budete imali bilo kakvih problema prilikom instalacije Story Life Launchera, ili bilo kakvih pitanja općenito slobodno nam se obratite.TERMS OF SERVICE


Klikom na preuzimanje prihvaćate da launcher može pristupiti vašem GTA folderu, skenirati procese i slikati Vaš ekran kada je to potrebno.


[SL] Administracija

Preuzimanje Forum